Imke Schellekens | Aflevering 5: Atletisch vermogen van een paard (deel 1)

In deze les gaan we kijken naar de atletische ontwikkeling van het paard. Een atletisch vermogen kun je pas gaan opbouwen wanneer het paard zich openstelt voor zijn ruiter. Daar hebben we het in de vorige lessen over gehad. Nu leer ik je om verder te werken aan het vermogen, de kracht, de souplesse en het uithoudingsvermogen. Met uitleg van Tineke Bartels laat ik zien hoe je kracht en balans ontwikkelt door het rijden van goede appuyementen, pirouettes en changementen rijdt en hoe je de galoppeerbaan in je training mee kan nemen.

Rob Ehrens | Aflevering 5: Lijntjes oefenen

Met behulp van lijntjes nemen we alle facetten mee die je tegen kunt komen in een springparcours. Door het slim neerzetten van hindernissen kun je heel creatief je bochtenwerk trainen. We introduceren in deze les ook de verschillende hindernissen zoals een oxer en een dubbelsprong.

Alex van Silfhout | Aflevering 3: Welke eigenschappen heeft een ruiter nodig?

In deze aflevering vertel ik je over de belangrijke eigenschappen van een ruiter. We gaan kijken naar de ideale houding en zit. Ik vertel je dat een functionele zit niet altijd een mooie zit is maar dat het beter is dan een geforceerde kaarsrechte zit. We gaan ook dieper in op het mentale stuk. Paardensport is hard werken is, elke dag weer. Maar je kunt er vooral ook veel plezier aan beleven, als je het maar vol overgave doet.


Marion Schreuder | Aflevering 10: Hulpen

Wil je communiceren met je paard, dan maak je gebruik van de hulpen. Hulpen zijn tekens en signalen die we een paard hebben aangeleerd. Het is in alle disciplines belangrijk dat een paard hulpen begrijpt en gehoorzaam opvolgt. Naarmate het paard de hulpen beter gaat begrijpen, kunnen de aanwijzingen verfijnder gegeven worden.

Elke masterclass voor maar €49,95

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Wat is de prijs?

  • Vier weken coaching van: Marion Schreuder;
  • Twee privé lessen. Één in week 1 en 1 in week 4;*
  • Opdrachten om thuis te kunnen trainen;
  • Alle mogelijkheid om vragen te stellen.

*Lessen zullen gepland worden vanaf mei 2021

Hoe kan je meedoen?

Vul het formulier in en deel wat jij graag zou willen leren van Marion. Meedoen kan tot en met 18 april 2021. De winnaar zal in de week na 18 april gekozen worden.

#Sharethedream

We hebben allemaal een droom. De droom van de één is om een prachtige rit op het strand te maken. De droom van de anders is om een perfecte Grand Prix te rijden of te springen.

Wat is jouw droom? Wat is je ultieme droom in het paardrijden? Feit is, dat je de droom niet alleen zult realiseren. Wie kan jou daar beter bij helpen dan de masters. Deel wat jij graag wil leren van Marion en win een fantastische coachingsessie

Share the dream.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.